Een greep uit onze arrangementen

Bijna al onze evenementen zijn maatwerk , maar hieronder enige voorbeeld arrangementen. 

zeilwedstrijd arrangement

Ga de strijd aan. Probeer samen met uw collega-bemanningsleden het andere schip de loef af te steken.
 

Meer zeilarrangementen

Weekend Waddenzee

Zeilend over de Waddenzee langs de zeehonden banken en overnachten op Terschelling of Vlieland. Een stukje buitenland binnen Nederland.

Waddenzee arrangement

Berenburg arrangement

Al het goede van "Fryslân" , zeilen en een bezoek aan een berenburg destillerderij. Een combinatie van cultuur, natuur en actie.
 

Meer over dit arrangement

Middag zeilevenement

bedrijfsuitje zeilen

avond zeiltocht

Zeilen met collega's

U heeft een personeelsuitje, teambuilding of klantenrelatie dag.

Wilt u een dag-, een middag-, of avondprogramma?Wij maken graag een helder programma voorstel voor u. Dit kan aangevuld worden met vergader of presentatie gelegenheden.

Onze jarenlange ervaring op het gebied van zeilarrangementen zorgt ervoor dat uw activiteit klinkt als een klok. Ook helpen wij u graag bij het opstellen van een gastenlijst of het verzenden van toepasselijke uitnodigingen. Wat dacht u van een heus Zeemanskoor, een haringkar of een ludieke spreker. Voor groepen tot 80 personen kunnen we ook voor overnachting zorgen. U zult ervaren wat vele Friezen denken: "sizzen is neat, dwaan is in ding" (vrij vertaald: niet lullen maar poetsen). 

Veel gestelde vragen

 • Hoe zit ik aan boord, is het veilig?

  De Nije Sylpream is als het ware één grote kuip. U zit op een comfortabele bank in het schip. Giek en schoten gaan bij manoeuvres boven uw hoofd langs. Door zijn geringe massa is alles makkelijk te bedienen. Het blijft natuurlijk zaak om altijd op te letten. Al onze  schippers zijn zeer ervaren en veiligheid staat bij hen voorop. Ook onze andere schepen voldoen aan de hoogste veiligheid eisen en beschikken over alle wettelijk vereiste certificaten. 

 • Mag ik zelf zeilen?

  De schepen zijn eenvoudig te varen. Ook als u nog nooit gezeild hebt kunt u onder begeleiding aan het helmhout en de zeilen bedienen. Heeft veel ervaring, dan maken wij u graag 'teamcaptain'. en laten wij u zoveel mogelijk zelf zeilen.

 • Zijn er reddingvesten aan boord?

  Er zijn voldoende reddingvesten aan boord voor alle opvarenden. 

 • Wat gebeurt er als er veel wind staat?

  Bij windkracht 7 of meer blijven de meeste schepen in de haven liggen. In overleg met de schipper kunt u eventueel het water op gaan, maar de schipper heeft hierin het laatste woord. Overigens vinden bijna alle  evenementen plaats op het binnenwater. Het komt overigens bijna nooit voorg dat er niet is uitgevaren! 

 • Wat gebeurt er als het regent?

  Een hele dag regen op het water is een zeldzaamheid. Bij veel regen is er voor de geplande walactiviteiten in de open lucht een alternatief op een binnenlocatie. 

 • Zijn de schepen verzekerd?

  Alle schepen zijn verzekerd . Het verdient aanbeveling om de evenementenverzekering "Zeker Varen" af te sluiten. 

 • Is er kans op zeeziekte

  Op de binnenwater kun je niet zeeziek worden. Op de Waddenzee en Ijselmeer is er maar een hele kleine kans op zeeziekte, doordat onze schepen heel stabiel in het water liggen   Bent u gevoelig voor zeeziekte, dan raden wij u aan goed te eten en te slapen en tijdens het zeilen bovendeks te blijven. Drinkt u geen koffie maar Coca Cola. Frisse lucht en zicht op de horizon bevelen wij aan. Een reistabletje kunt u natuurlijk altijd meenemen.

Bent u al overstag ?

Neem contact met ons op